Trama Harstad AS er en privateid bedrift som har levert varer og tjenester til landbruket, entreprenører, offentlig sektor og privatpersoner i Hålogaland i over 30 år.

Vi har lykkes med å knytte til oss produsenter og merkevarer med samme tanke og målsetning som oss knyttet til kvalitet og service.

Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov.

 Velkommen til en hyggelig handel !

 
 

 

Polaris

Velg trygt velg markedslederen på ATV, ORV og Snøskuter. Trama er stolt Polaris forhandler siden 2002 og har siden den gang mottatt prisen som beste Polaris serviceverksted 3 ganger.

Honda

Trama er autorisert Honda faghandel for Honda Power Products og gir deg profesjonell rådgivning på kjøp, service og vedlikehold av ditt Honda produkt.
 

Stihl

Stihl er verdens største motorsagprodusent som fyller hele 90 år i 2016. Trama har solgt Stihl siden oppstarten med Stihl i Norge og har vært største forhandler i Troms sammenhengende siden 2000. 


Valtra

Ingen kompromisser, smart i størrelse og perfekt i ytelse. Trama skreddersyr din Valtra til akkurat deg.

 

BK Hengeren

bk-hengeren.pngBK leverer hengeren til den kvalitetsbevisste. BK leverer henger til de fleste formål til Norsk kvalitet siden 1997. Det finnes hele 120 forskjellige modeller og Trama har solgt BK siden 2013.