Honda Powerproducts

Honda står for kompromissløs kvalitet og er verdenskjent for utvikling og produksjon av biler, motorsykler, 4-takts bensin- og dieselmotorer, 4-takts påhengsmotorer og mye mer. Konstruksjon og design er i særklasse og lever opp til de strengeste krav til driftssikkerhet, effektivitet og lang levetid. Honda lever opp til verdens strengeste miljøkrav: CARB (Califonia Air Resources Board).

 
 
Logica_EPi_Core_ImageResize_ImagePage.png

Honda Miimo Robotklipper

Vi har en Honda Miimo som passer for de fleste hager. Miimo 310 er laget for små og mellomstore hager opptil 1500 m2. Miimo 520 har dobbel batteri kapasitet i forhold til Miimo 310 og passer til mellomstore og større hager med flere hindringer opptil 3000 m 2 . Begge modellene har de samme funksjonene, noe som betyr at det ikke er noen kvalitetskompromisser. 


 
klipp.png

Honda Gressklippere

Honda - den ledende gressklipperprodusenten - har alle de kvaliteter du skal se etter ved valg av gressklippere. De er som alle andre Honda-produkter, spesialdesignet ned til hver minste detalj. Her finner du tekniske finesser som ingen andre gressklippere i markedet er i nærheten av å ha. Funksjonelle egenskaper og miljø er satt i sentrum: "First man - then machine".


 
prod_685_1_stor.jpg

Honda Snøfresere

Ingen konkurrent kan vise til samme effektivitet som Honda snøfresere i de forskjellige klassene. Ingen kaster snøen høyere eller lenger, enten den er tørr og lett, våt eller tung. Hardpakkede brøytekanter byr heller aldri på noe problem. Honda snøfresere er markedets ledende merke på kvalitet, driftssikkerhet og funksjonelle egenskaper. Ikke minst ser vi dette under harde snøvintre med store snømengder.


 
strom.png

Honda Strømaggregater

Kjennetegnes av høy kvalitet og en udiskutabel driftssikkerhet.

Drevet av vår legendariske GX 4-takts motor, er Hondas innovative aggregater konstruert for å være din pålitelige kilde til strøm av høy kvalitet. Utviklet for å håndtere de vanskeligste omgivelser og det mest krevende profesjonelle utstyret, løser de oppgavene med betryggende letthet og effektivitet. Sterke, praktiske og enkle å transportere – det er lett å oppdage hvorfor Honda aggregater rett og slett er i en egen klasse.


 
vannp.png

Honda-pumper

Samtlige pumper er selvsugende sentrifugalpumper med kapasitet fra 140 -1640 ltr/min. Pumpehuset er av aluminium eller kunststoff som gjør dem lette i vekt, samtidig som de ikke ruster. De fleste pumper er utstyrt med oljevarslingssystem som sikrer at motoren stopper automatisk hvis oljen synker under minimumsnivå.